Mister

Kun kohdalle osuu hyvä kirja on se luettava heti kerralla kokonaan. Tosin pikkulapsiarjessa sellainen ei aina oikein onnistu. Silloin kyllä rehellisesti sanottuna vähän harmittaa kun ei saa istua nenä kiinni kirjassa 24/7. 
En ole nopea lukija, mutta nyt kyllä sain luettua nämä 538 sivua vuorokauden sisään. Koska oli vain pakko saada. Luettua. Kaikki heti  kerralla. Siitä tunnistan hyvän kirjan. Sitä ei voi jättää käsistään ja silmistään kovin pitkäksi aikaa. Perjantai-iltana aloitin ja luin kirjan neljän tunnin erissä. Yöunistakin oli helppo viikonlopun kynnyksellä napsaista pois ja käyttää ne tarinaan uppoutumiselle.
MISTER on E L Jamesin uusin teos. E L James taas tunnetaan Fifty Shades – trilogiasta. En ole varma onko se uuden kirjan/kirjasarjan markkinoinnin kannalta hyvä vai huono asia, että tätä uutta mainostetaan FSOG:n siivellä. Se antaa toisaalta kirjalle suuren painolastin. Jos Fifty Shades oli loistava ja upea rakkaustarina niin voiko tämä uusi olla sitä samaa. Pystyykö Misteriä lukemaan vertaamatta sitä kokoajan Jamesin

Lue koko postaus tästä