Mitä blogeja mä luen?

Oon ollut tosi kauan innokas blogien lukija, mutta tuntuu että viime aikoina se on jäänyt. Joo, blogeja tulee selailtua useasti, mutta harvemmin ajatuksella. Mulla on kuitenkin lukulistalla muutama sellainen sivusto, johon aina kerta toisensa jälkeen jaksan ja haluan keskittyä tosissani. Ja ajattelin vinkata niistä teillekin!

Bluestocking

”Yhteiskunnallinen feministiblogi”

Bluestocking on Minja Koskelan kirjoittama feministiblogi, jossa on tosi paljon postauksia ajankohtaisista aiheista. Joka kerta luen silmät ruudussa kiiinni, kun tää mimmi laittaa uuden tekstin tulille! Huh, siis omistaisimpa itsekin noin hyvät kirjoittajan taidot. Blogi pelkkää faktaa täynnä. Joka sivuvierailun jälkeen oon niin paljon viisaampi, ja valmiina valloittamaan maailmaa.

White Trash Disease

No, tarviiko Natan blogista sen enempää mitään sanoa? WTD on ollut pystyssä vuodesta 2011, ja vieläkin niin pinnalla kun olla ja voi. Omaperäisyys, omanlainen kirjoitustapa ja erilaiset postausaiheet on varmasti ollut se juttu. Joka postaus kiinnostaa, sillä tää blogi oikeesti rokkaa!

Nude

Nude on Erika Naakan ylläpitämä kauneusblogi, joka on pelkkää sitä asiaa. Ei mitään turhaa diipadaapaa, vaan just niitä arvosteluja ja aitoja tuotevinkkejä! Tosi suuri määrä mun kauneusrutiineista ja tuotteista on bongattu Nudesta!

Fluffy jacket Gina Tricot     Leather jacket Vero Moda (gifted)     Shirt H&M     Jeans Bik Bok     Shoes Nike

Inspiraatiota, ja välillä ajatuksen kanssa lukemista:

CHRISTA KAnnika OllilaSara Ollila & Fashion Statement

Tähän listaan voisin lisätä monta muutakin blogia, mitä käyn silloin tällöin selailemassa. Tykkään kyseisten tyyppien tyyleistä, kuvista ja tavasta tehdä tota hommaa! Harvemmin kuitenkin tulee ajatuksen kanssa näiden postauksia luettua, jollei kyseessä ole jokin tietty mua kiinnostava aihe.

Löytyykö teidän suosikeista samoja blogeja, vai oliko joku näistä sulle ihan uus tuttavuus? xx

Lue koko postaus tästä