Mitä heille kuuluu nyt?

Vauva-arki yllätti bloggaajan! Ensimmäistä kertaa blogini historian aikana pohdin, onkohan harrastus tullut tiensä päähän, tai blogin aika muuttua harvakseltaan päivittyväksi käsityöblogiksi.  Vaan mitäpä asiaa siihenkään keksisin, kun yksikään keskeneräinen neule ei ole kesän aikana valmistunut! Parin kuukauden blogihiljaisuuden takana ei siis ole sen kummempaa syytä kuin ajan ja energian puute.

Ennen päätöksiä blogin tulevaisuudesta jatkan kuitenkin vielä tuumaustaukoani odotellen, tulisiko arkeen viikkojen vieriessä sellaista rytmiä,  että sijaa alkaisi taas löytyä kirjoittamiselle. Poikavauvamme syntyi siis heinäkuun puolivälissä ja kaikki on sujunut ihan normaalien kuvioiden mukaan ilman mitään poikkeuksellisia ongelmia. Lapsemme ei huuda iltoja kurkku suorana mutta ei myöskään nuku kahdeksan tunnin yöunia tai ennakoitavia päivätorkkuja. Meillä valvotaan, itketään ja tuskaillaan imetyspulmien kanssa sekä hymyillään, käkätellään, tohkotetaan ja tuhistaan ihan samoin kuin monessa muussakin vauvaperheessä.


Vähäisellä omalla ajalla blogin kirjoittamisen on ohittanut nukkuminen, syöminen, parisuhteen hoito, liikunta ja työkuvioiden ajattelu. Tätä tekstiä olen kirjoittanut neljänä eri päivänä sohvan nurkassa vauva torkkuen joko tissillä tai

Lue koko postaus tästä