Mitä jos ompelisit iltalaukkusi itse?


Mitä jos ompelisit iltalaukkusi itse?
Iltalaukkujen kirjo on aikamoinen ja hintahaitarikin laidasta laitaan. Juhliin ei voi ihan repun kanssa astella, joten kun äskettäin kirjoittelin korkokenkien merkityksestä juhlakenkinä, josta voi katsoa postausta täältä (klik ), niin nyt on sitten vuorossa iltalaukku.

Iltalaukuksi kelpaa hyvin kankainen laukku, sillä sen ei, kuten kenkien, tarvitse olla nahkaa. Usein iltalaukku on materiaaliltaan jotakin kiiltävää satiinia ja se on koristeltu kimaltelevin strassein tai helmin. Iltalaukku voi tietysti myös olla ihan mattapintainenkin, jos ei kiillosta välitä, mutta kun nyt kerran on juhlien aika, niin miksei räväyttäsi jollakin ihanalla glitteri- ja tai paljettilaukulla. 

Itse en kyllä muista, että olisin ihan ostamalla ostanut iltalaukkuja, vaan niitä on kertynyt vaatehuoneeseen yleensä jonkin kosmetiikkatuotteen hankkimisen yhteydessä. Muistelen, että Siljalla tapasi olla kosmetiikkapuolen myymälässä aina silloin tällöin jokin kampanja, että ostaessasi tämän tuotteen saa kaupanpäälle iltalaukun. No, onhan noita vissiin tullut sitten osteltua, kun useampikin löytyi. 

Materiaalit iltalaukkuun eivät maksa paljoa, vaikka haluaisikin ostaa jotain superkallista paljettikangasta,

Lue koko postaus tästä