Mitä kasvovoiteita käytän tällä hetkellä?

*Saatu ilmaistuote

Käytätkö sinä useampaa kuin yhtä kasvovoidetta samaan aikaan? Mulla on jo pitkään ollut paha tapa pitää samaan aikaan avattuna ja käytössä useampia kasvovoiteita. Eikä nyt puhuta vaan siitä, että mulla olisi erillinen päivä- ja yövoide vaan niitä voiteita saattaa olla samaan aikaan avattuna jopa yli kymmenen kappaletta. Tämähän ei ole millään tavalla kannattavaa tuotteiden säilyvyyttä ajatellen, mutta saadessani uuden mielenkiintoisen ihonhoitotuotteen, harvemmin maltan olla avaamatta sitä heti kättelyssä. Tässäkin olen yrittänyt petrata ja jonkin verran olen myös parantanut tapojani, sillä uskokaa tai älkää, mulla voisi olla tällä hetkellä vielä paljon enemmänkin niitä voiteita avattuna.
Tässä postauksessa esittelen teille tämän hetken suosikkikasvovoiteeni, jotka siis ovat mulla kaikki tällä hetkellä käytössä. Näiden kuuden voiteen lisäksi mulla on avattuna vielä muutama muukin voide, mutta ne jätin tämän postauksen ulkopuolelle, sillä joko en ole käyttänyt niitä vähään aikaan tai ne eivät muuten ole niin mieluisia mulle, että olisin halunnut ne tähän postaukseen lisätä.

Senja Cosmeticsilta

Lue koko postaus tästä