Mitä minulle kuuluu?

Nyt on hetki istahtaa alas ja kertoa mitä minulle oikein oikeasti kuuluu nyt. Olette pidempään huomanneet miten julkaisutahtini on muuttunut, julkaisen miten sattuu ja koska sattuu. Enää ei tule julkaisuja päivittäin. Tämä kaikki ei johdu kiireestä vaan ihan siitä, että olen väsynyt, hyvin väsynyt. Miksi olen väsynyt? Koska sairauteni on nyt taas kallistunut huonoon suuntaan ja sairauden oireet väsyttävät sen lisäksi, että yritän epätoivoisesti suoriutua päivästä toiseen.

Sairastuin rajuun basedowin-tautiin 2006. Itselleni se oli todella raju ja sain ison määrän erilaisia ongelmia ja sairauksia tämän taudin myötä. Lääkehoito aloitettiin ensimmäisen kerran juurikin 2006, leikkaukseen pääsin vihdoin 2011 loppuvuodesta. Tuon vuoden kesällä olin sen verran hyvässä kunnossa vihdoin, että päästiin mieheni kanssa häämatkalle Krakovaan.
Leikkauksen jälkeen kuntouduin nopeasti ja lääkemääriä ei juuri tarvinnut muutella suuntaan eikä toiseen, pientä hienosäätöä vain. Ja tällä tavoin ollaan menty tähän päivään asti. Kunnes tilani romahti kuukausi sitten, toki väsymystä oli nähtävillä jo kesällä ja oireitakin oli mutta

Lue koko postaus tästä