Mitä Sinulle kuuluu?

Muistapa kysyä tänäänkin itseltäsi, kuinka voit?Mitä Sinulle kuuluu?Mistä unelmoit ja oletko tiellä kohti unelmiasi?Onko tavallinen arkesi juuri sellaista kuin haluat?Vastaa itsellesi rehellisesti!

Mitä voisit muuttaa käytöksessäsi ja ajatuskiemuroissasi, että eläisit selaista elämää, johon olet tyytyväinen? Ihan kaikkeen emme pysty itse vaikuttamaan, mutta suurimpaan osaan asioista kumminkin.Kulutamme liikaa energioitamme miettimällä, mitä joku toinen ajattelee meistä tai mietimme toisten elämää (vaikka omassakin elämässä olisi tarpeeksi mietittävää).

 Vastustuskyvyllä, joustavuudella ja sinnikkyydellä on periytyvä tausta, mutta kun ihminen on sosiaalisesti ulospäinsuuntautunut, hän kykenee myös etsimään henkilöitä, jotka häntä tukevat. Voi myös olla, että joillakin ihmisillä on erityinen lahjakkuus, jonka turvin positiivinen kuva itsestä kehittyy. Aina ei voi saada positiivista palautetta ja se on osa elämää. Heitetään suojakuoret välillä nurkkaan. Kun ei vedä roolia, eikä estä muita näkemästä todellista sisintään, niin on oikelala tiellä. Kohdatessaan vastoinkäymisiä ei kannata asettua muiden yläpuolelle ja uskotella itselleen, ettei minussa itsessään ole mitään vikaa. Me kaikki olemme arvokkaita ja meillä kaikilla on omat hienot kykymme,

Lue koko postaus tästä