Mitä sulhanen tietää hääpuvusta

Minun hääpukuni roikkuu vaatehuoneessa muiden vaatteiden tavoin. Mies ei missään nimessä halua nähdä pukua ennen hääpäivää joten siksi uskallan pitää sitä kotona eikä ole tarvetta viedä sitä muualle säilytykseen. Siellä se siis roikkuu pukupussissa paitojen, bleisereiden ja neuleiden välissä ihan niin kuin mikä tahansa muu vaate ja odottaa sitä yhtä päivää jolloin se vihdoin puetaan päälle.

Puvun ostamisesta lähtien on tuntunut että haluaisin hehkuttaa sitä täällä blogissa ja kaikkialla ja kertoa kaikille miten ihana puku minulla on, mutta kun en voi. En ole keksinyt mitä puvusta kirjoittaisin etten paljastaisi liikaa. Niinpä innostuin älyttömästi kun luin Lauran kirjoituksen siitä, mitä mies tietää hänen puvustaan ja päätin  tästä inspiroituneena kirjoittaa itse samasta asiasta.

Ennen puvun hankintaa puhuin Matiakselle paljon siitä, millaisen puvun haluaisin ja näytin myös kuvia käytettynä myytävistä puvuista. Hänellä oli siis jo etukäteen käsitys siitä, minkä tyylisen puvun haluaisin. Olen täällä blogissakin kertonut millainen puku minulla oli etsinnässä ja sellaisen myös löysin

Lue koko postaus tästä