Mitä tehdä kotona? 5 vinkkiä

Karanteeni ja korona alkaa varmasti tulemaan monilta jo korvista ulos, enkä ihmettele. Itselläkin aivonystyrät alkaa väsymään tähän liikkumattomuuteen ja yritänkin koko ajan keksiä puuhaa kotona. Oon nähnyt pari videota liittyen aiheeseen ja ajattelin itsekin tulla nopeesti kirjottelemaan omia vinkkejä. En usko, että nämä on ainakaan pahitteeksi!

1. Opettele uusi kieli tai taito
Miesystävä taitaa sattuneesta syystä tuon espanjan kielen. Oon pienestä asti kuunnellut espanjankielisiä biisejä ja katsonut sarjoja. Niistä on toki vähän tullut lukion videokurssin lisäksi opittua, mutta haluaisin osata kieltä sujuvasti. Latasinkin puhelimeen Duolingo -nimisen sovelluksen, jota oon nyt muutaman päivän käyttänyt noin puolisen tuntia päivässä. Tuo on ilmainen ja todella kätevä. Sieltä löytyy vaikka ja mitä kieliä sekä kielioppi kaikista. Isot suositukset ainakin multa!
2. Järjestä jääkaappi uuteen uskoon
Me heitetään jääkaappiin ostokset vähän minne nyt sattuu mahtumaan. Tänään otinkin tavotteeksi järjestää maitotuotteet, säilykkeet, vihannekset & hedelmät, lihat ja muut omille paikoilleen. Nyt on jääkaappikin siistimpi ja ruokatavarat tulee käytettyä oikeassa järjestyksessä.

 
3.

Lue koko postaus tästä