Mitä tehdä ollessa yksin risteilyllä?

*Kaupallinen yhteistyö Silja Linen kanssa

Ihmettelin joskus, kun tuttuni kertoi käyvänsä risteilyillä yksin. Eikö laivalla olisi vähän tylsää yksin olla. Pääsin kokeilemaan yksin risteilyä yhteistyössä Silja Linen kanssa, kun kävin hakemassa pianoa Tukholmasta. Vaikka olinkin risteilyllä yksin, en koko matkan aikana kokenut itseäni yksinäiseksi, sillä laivalla oli paljon ajanvietettä. 
Tässä viisi vinkkiä laivalle:
Sunflower Oasis -kylpyläTukholmassa vietetyn päivän jälkeen olikin ihanaa rentoutua kylpylän poreissa. Höyrysaunan jätin tällä kertaa välistä, mutta tavallisessa saunassa nautin siitäkin edestä, sillä sain olla siellä yksin. En tykkää liian kuumasta saunasta, ja sainkin itse päättää, kuinka paljon haluan heittää löylyä.


Grande BuffetSuurin intohimoni on ruoka. Laivalta löytyy monta eri ravintolaa, mutta jos on vaikeuksia päättää mitähaluaa, löytyy Grande Buffetista vaihtoehtoja lähes jokaiseen mielihaluun. Itselleni suurinta herkkua oli vihersimpukat ja yleisestikin kalapöytä. Tällä hetkellä buffetissa on tarjolla joulupöytä.

Taxfree-myymäläRuokailun jälkeen kerkesin vielä hyvin etsimään joululahja ideoita Taxfree-myymälästä. Oli hienoa huomata, että myymälässä oli paljon myös perinteisen kosmetiikan lisäksi tarjolla luonnonkosmetiikkaa. Suosikkimerkkini Madaran

Lue koko postaus tästä