Mitä tein viime vuonna: Syys – joulukuu

Hupsista, nämä postaukset jäivät vähän kesken kun en ole ollut kotona näin sunnuntaisin ennen kuin tänään viimein. Yritin ajastaa postauksia, mutta se ei toiminut niin luovutin suosiolla. Yritän jatkossa sunnuntaisin tehdä postauksia jos vain ehdin julkaista ne, kaikenlaisia haasteita on kertynyt kirjoiteltavaksi ja laser-kuulumisetkin pitäisi päivittää jos ne enää ketään kiinnostavat. Käydään tähän väliin ensin viime vuoden tekemiset loppuun.

Syyskuu 2016


Flunssasta huolimatta synttärit olivat heti kuun alussa ja niitä juhlistin ystävien kanssa läheisessä kuppilassa muutamalla käyden. Sen jälkeen ilta jatkui leffalla ja pizzalla sekä hieman kuohuvaakin oli mukana. Kynnet piti laittaa tietenkin sävy sävyyn kestosuosikillani Oriflamen Pink Diamondilla.


Pian synttäreiden jälkeen olikin Oriflamen Wellness On The Road tapahtuma, jossa kävin kuuntelemassa luentoja Wellness kirjan kirjoittaneelta Patrik Borgilta ja Oriflame urheilija, aerobicin maailmanmestari, Jouni Viitaselta. Muitakin vähemmän tunnettuja luennoitsijoita oli paikalla ja päivä oli mielenkiintoinen. Sain Oriflame-kirjaani myös Patrikilta nimmarin, mutta perinteisesti nimeni on väärin kirjoitettu. 99% nimmareissa nimeni kirjoitetaan väärin. Yleensä se

Lue koko postaus tästä