Mitä tuotteita käytän arkimeikissäni?


Arkimeikki on käsite, jonka jokainen tulkitsee hieman eri tavoin. Toisille se tarkoittaa ripsiväriä ja huulikiillon sipaisua huuliin, kun taas joillekin se tarkoittaa tunnin mittaista meikkituokiota kymmenien tuotteiden ja irtoripsien kanssa. Suurimmalle osalle arkimeikki taitaa kuitenkin tarkoittaa jotain tuolta väliltä, niin myös mulle, vaikka mun arkimeikissäni onkin hyvin pitkälti samat elementit kuin juhlameikissänikin ja verrattain myös aika monta tuotetta. Mun työaikani on pääsääntöisesti klo 7-15 iltavuoroja ja joitain yksittäisiä klo 6.15 alkavia vuoroja lukuun ottamatta. Tämä tarkoittaa sitä, että normaalina työpäivänä meikaaminen alkaa mulla ennen puolta kuutta. Aikaisempina vuoroina aloitan sen jo ennen viittä, ja vaikka haluankin meikata töihin, ei mulla ole turhan paljon aikaa käytettäväksi siihen. Keskimäärin mulla menee meikkaamiseen 20 minuuttia arkiaamuisin, mutta vartissakin saan meikin loihdittua kasvoilleni, jos kiirehdin ja sipaisen luomiväriksi vain yhtä vaaleaa shimmeristä sävyä luomilleni. Mitä sitten kuuluu mun arkimeikkiini?
Kuvissa näkyvät tuotteet ovat vain esimerkkejä jokaisesta kategoriasta. Vaihtelen käyttämiäni tuotteita päivittäin.

Ennen meikkipohjan tekemistä olen totta

Lue koko postaus tästä