Mitäs tänne ja Rokua Skincare arvonnan voittaja!

*Sisältää Instagram kaupallisen Dermosilin kanssa
Haluan kiittää kaikkia ihan ensinnä kommenteista, joita sateli aiempaan postaukseen ”Anonyymin ajojahti”, erityisesti kommentteja tuli blogiin, myös Instan kautta, lukemattomien Facebook ryhmien kautta, yksityisviesteinä ja sähköpostitse ja toki omalle Facebook ja blogin Facebook seinälle. 
Sain kuulla kuinka meistä monia on kiusattu, moni jakoi suorastaan sydäntä raastavia omia tarinoitaan. Kiitos, että uskalsitte, sillä monesti kiusatulla päällimmäisenä tunteena on häpeä. Sanat satuttavat ja herkempänä hetkenä sitä saattaa alkaa kyseenalaistamaan itseään, olenko minä tuollainen ihminen, mitä toinen sanoo. 
Hyvä on muistaa, että ihminen joka kyseenalaistaa itseään, tuntee katumusta ja empatiaa, näitä tunteita taas ei moni kiusaaja tunne. Siltikin kannattaa muistaa, älkää antako toisten sanojen määrittää itseänne, etenkin täysin asiattomat haukut, eikä rakentavasti annettu kritiikki, sellaiset sanat eivät johda mihinkään ja tätä jankutan, eivät kerro sinusta mitään, mutta niiden lausujasta paljonkin.
Se mikä päällimmäisenä nousi tänä viikonloppuna pintaan, hyvyys voittaa aina, hyvyyttä ja hyviä ihmisiä on paljon enemmän, kuin pahoja. Tämän taas sadat

Lue koko postaus tästä