Miten ekologisuus näkyy vaatehullun elämässä


Kun kyse on henkilöstä, joka pukeutuu mielialojen mukaan, joka rakastaa vaatteita niin paljon, että se on elämäntapa…Miten tällainen ihminen voi puhua ekologisuudesta tässä kohtaa?
Minä en hanki vaatteita vain tarpeeseen, minulla ei ole vain ne kaikkein tarpeellisimmat vaatteet kaapissa, vaan kaikenlaista löytyy ja jokaiseen menoon ja meininkiin, joka tarpeeseen ja tilanteeseen. Miten ihmeessä minä voin puhua ekologisuudesta? Tätä palautetta rapisee aina tasaisin väliajoin postiluukkuun sekä erillaisissa ryhmissä näistä puhutaan. Koitan tässä hiukan volottaa nyt miksi minä voin puhua ekologisuudesta.

En ole aikoihin ostanut mitään uusia vaatteita, ainoastaan parit mustat leggarit sekä muutaman kankaan. Leggareita käytän paljon töissä ja niitä tarvitaan. Useimmiten tykkään tehdä nekin itse mutta koska esimerkiksi nuo muutamat urheiluleggarit toimii myös pyörräillessä, niin ne olen hankkinut. Ja ei, ne eivät ole teknisiä urheiluvaatteita. Jos jotain ostan, hankin ne kirpputoreilta, laitan myös vanhat vaatteet nopeasti kiertoon, esimerkiksi Hope -yhdistykselle tai Kierrätyskeskukseen. En siis pitkään säilytä mitään vaatetta kaapissa, jos en niitä

Lue koko postaus tästä