Miten järjestää vaatehuone toimivaksi


Miten järjestää vaatehuone toimivaksi
Vuoden alussa on kiva tehdä lupauksia, piti ne tai ei. Dietti ja siihen vielä uusi liikuntaharrastus antaa varmasti potkua vuoden alkuun ja kivaa on samalla saada elämälleen uutta järjestystä. Itse en ole lupausten tekemiseen niin innostunut, mutta huomaan, että omalla kohdallani, vuoden alussa, teen hieman järjestelyjä, tarpeen mukaan.

 Vuoden alussa olen tehnyt  kierrättäen kalenterin, sitä voit katsoa täältä klik ja heti kohta ompelin myös järjestelijän tyttären laukkuun. Kierrätyspostaus löytyy täältä klik. Järjestämisvimma jatkui, joten loman lopuksi ahersin vielä vaatehuoneen kimpussa, päivittämällä sille uutta ilmettä, järjestelemällä ja pienillä muutoksilla toimivuutta.

Vaatehuoneesta olen muutaman jutun aikoinani tehnyt ja viimeisin, jonka tein, löytyy täältä klik , joten kyllä tämä Ikean Pax- järjestelmä on nykyisin ollut minulla kaaoksessa. Väsyneenä ja kiireessä olen vain tunkenut ompelemisen jälkeen kaavapaperia hyllyille ja kankaat pursuilevat tippumaisillaan alas. Vaatetankokin on niin täynnä, että kaikki vaatteet ovat rypyssä, kun sieltä jotakin yrittää päälleen löytää.

Aluksi koin vaatehuoneessa hyväksi isot pahvilaatikot kaiken sälän säilyttämiseen. Nykyisin olen

Lue koko postaus tästä