Miten kävi uuden vuoden lupausten 2017?

Listasin tavoitteeni vuoden alusta ja nyt on aika analysoida miten meni niin kuin omasta mielestä. Ripottelin postaukseen myös muutamia aletärppejä.

Kirjoitin alkuvuodesta ylös tavoitteeni vuodelle 2017. Nyt on hauska katsoa mitkä tavoitteitteet toteuivat. Kun asioita kirjoittaa ylös ne ovat se suunta mitä kohti mennään. Tavoitteiden kanssa pitää olla tarkka ja sillä niillä on tapana toteutua, tosin ei juuri sillä tavalla kuin halusit.

 Näitä voi myös pitää uuden vuoden lupauksina. Tässä tavoitteet ja kootut selitykset. Miten sinulle kävi?

🌟 Koko perheen rantaloma ulkomaille. Tämä oli ihan hilkulla toteutua.  Raahasin perheen passikuviin ja passitkin ja matkarattaat oli jo hommattu. Siinä kävi lopulta niin, että maailman tilanne ja nuukuus veivät voiton. Kävimme sitten muutaman yön Nokian  Edenissä ja passinhakureissu Jämsään oli ihan hauska kokemus. Postaukseen pääsee tästä.

🌟MuumimaailmaVoi ei! Tämäkin oli hilkulla toteutua. Olimme jo varanneet hotellin ja olimme menossa Muumimaailman Taikatalveen.  Mahatauti iski ja emme uskaltaneet lähteä kylpylään ja pitkään automatkaan. En muista mitä kesälle tapahtui

Lue koko postaus tästä