Miten meni viime viikko?

Sisältää saatuja ilmaistuotteita

Viime viikolla tapahtui monen moista kivaa juttua ja paljon tuli myös vietettyä aikaa ”kotitoimistolla.” Ehdimme yhtenä iltana käydä nauttimassa mieheni kanssa leffan ”Last Christmas”, joka on hyvin yllättävällä käänteellä varustettu lämminhenkinen romanttinen elokuva ja kyllä nessut kannattaa varata mukaan. 
Milloin tämä sushihimo loppuu? Ystäväni kanssa laitetaan nykyään kuvia sushihetkistä ja nauretaan räkähymiöin toisillemme, tyyliin taas sushilla ja taas tekee sushia mieli. Ihan kamala vitsaus tämä sushisairaus ja juu eilenkin kävin sushilla ja kyllä laitoin kaverille kuvan kanssa ja kyllä oli kaverikin käynyt eilen sushilla. 
Clinique kuvat Jere Viinikainen. Kuvassa mukana nerokas ja ihana Tiia Rantanen, joka taikoo upealla tavalla sanoiksi niin elämän pienet ja isot hetket ja hetket, joita ei aina edes itse hoksaa. Tiiaan tutustuin vuosia sitten Turkin pressimatkalla. Viime viikolla ehdin myös päivällä käydä Helsingissä hyväntekeväisyystempauksessa ja Cliniquen uuden Even Better Color Pop huulipunan lanseerauksessa. Jännää oikean sävyn valitsemisessa on, että ensin valitaan Even Better Color meikkivoide ja meikkivoiteen

Lue koko postaus tästä