MITEN PÄRJÄTTIIN 100€ LOPPUKUU? sis. edullisia ruokaohjeita

Oli todella hermoja raastavaa, ihan viimeisinä päivinä oli jo täyttä tuskaa ja paljon ylimääräisiä riitoja. Koska rahat olivat todellakin vähissä. Täältä pääset lukemaan alkulöpinöitä kyseisestä aiheesta miten pärjätä loppukuu 100€:lla ja täältä taas pääset lukemaan kun oli viikko takana rahattomuutta. 
Kaupasta saat pikkurahalla nakkeja, pekonia, uunimakkaraa ja perunakaan ei kallista ole, pidemmän päälle tällainen elämä kävisi raskaaksi. Toki löytyy kaupan pakastealtaasta edullisia vihanneksia mutta mitenkäs tuoreet vihannekset… tomaatti, kurkku ja salaatti = hinta nousee jo hintalapussa. 

Tässä vähän meidän 2,5 viikon ruokaohjeita, joita varmasti tullaan myös tulevaisuudessakin käyttämään. Yhtenä lauantaina meidät oltiin kutsuttu syömään vanhemmilleni, joten siitäkin oli yksi ruokailu pois. Iltapalaksi ja aamupalaksi käytettiin pakkasesta marjoja kiisseliin, tehtiin itse leipää, sämpylöitä ja erilaisia puuroja ( kaura ja suklaamanna ).Arki sujui todella mukavasti, mutta viikonloppu tuotti kieltämättä haasteita koska silloin on muutenkin tottunut syömään paljon paremmin ja herkullisemmin, tässä kohtaa sitä sitten ajatteli että onneksi tämä ei ole pysyvää ja toiseksi popcornit

Lue koko postaus tästä