Miten valmistaudun jouluun?

Mun marraskuu oli yhtä hulinaa, joten joulukuu on enemmän kuin tervetullut. Joulu on itselleni sellaista rauhoittumisen ja rentoutumisen aikaa. Oon yksi niistä ihmisistä, joka odottaa joulua taas tammikuun seitsemännestä päivästä alkaen. Mulle joulu on ennen kaikkea tunne ja kaikki lähtee liikkeelle siitä tunteesta, että nyt on joulu. Nyt ajattelin vähän kirjoitella siitä, mikä mulle tuo joulumielen ja miten itse valmistaudun jouluun.
Toisinaan mun joulu alkaa jo todella aikaisin, kuten viime vuonna, kun aloitin sen valokarnevaalien aikaan. Tänä vuonna oon ollut niin kiireinen, että jouluni on hädin tuskin ehtinyt alkaa. Oon odottanut ja toivonut joulun alkavan, mutta koska joulu tarkoittaa mulle sitä tunnetta ja rauhoittumista, niin kiireessä en ole pystynyt joulua aloittamaan. Tänä vuonna joulun varsinainen aloittaminen on siis venynyt ensimmäiseen adventtiin. Tänä viikonloppuna vietettiin pikkujouluja bloggaajen kesken ja ehdin myös siivoamaan huoneeni, joten sain viimein joulun ”asetelmat” tehtyä. Vaihtelen huoneessani esillä olevia esineitä aina sesongin mukaan ja iso osa kynttilöistä  ja

Lue koko postaus tästä