Mökillä perheen kanssa


Tänä kesänä ollaan ehditty viettää aikaa mökkeillen aika kivasti. Saamme viettää aikaa mieheni vanhempien mökillä Raaseporissa. Paikka on ihana, rauhallinen saari. Sen verran iso saari kuitenkin, että siellä on eri puolilla muutama mökki ja metsää sekä kallioita.

Viime viikollakin isäntä teki etätöitä parina päivänä mökiltä. Hän löysi rauhallisen työpisteen veneestä.

Aina alkukesästä ihaillaan kaikkia lintuja ja niiden pesänrakennusta. Myöhemmin sitten ihaillaan pieniä lintuja. Mökki ei ole mikään työleiri, mutta aina jotain pientä yritetään puuhata. Sellaista ylläpitokorjausta ja pientä tuunausta. Aurinkoisina päivinä istutaan rannalla ja nautitaan olosta. Tai siis minä istun saunan terassilla varjossa. En ole sellainen auringonottaja, mutta aurinkoa saan kyllä tarpeeksi, kun liikun ja puuhailen muuten ulkoilmassa.

Haahkat ovat visusti pesässään ja niitä ei meinaa erottaa maasta. Monesti olen melkein päälle kävellyt. Lähtevät viime tipassa karkuun. Siinä kyllä pelästyy.
Lapsen kanssa leikitään ja tehdään erilaisia pieniä askarteluja. Tänä vuonna tehtiin hänelle nopeasti pieni leikkiuuni. Yhdessä piirrettiin viinilaatikkoon levyt ja uuni. Kiva, kun tulee