Mökkeilyä talvella


Vietimme jokin aika sitten viikonlopun Kotkassa mökkeillen. Meidän perhe, pari siskoani perheineen ja äitini suuntasimme Itä-Suomeen viikonlopuksi. Veljeni asuu siellä, joten treffasimme myös häntä.

Yleensä tulee vain kesällä mökkeiltyä, mutta talvinen mökkeily oli oikein mukavaa. Varsinkin nyt, kun on ollut paljon lunta ja luonto on kaunista. Automatkakin oli yhtä nautintoa, kun maisemat olivat niin kauniit.


Vietimme yhdessä aikaa mökillä herkutellen, saunoen, pelaten, lapset leikkivät ja nauttivat lumikasoista ( ja välillä riitelivät). Grillasimme grillikodassa ja kävimme pienellä kävelyllä päivittäin. Avantoonkin olisi päässyt, mutta sinne ei kukaan uskaltautunut. Itse yritin muita yllyttää mukaan, mutta jäi itseltänikin, kun en saanut kaveria mukaan. Tiedä sitten olisinko oikeasti uskaltanut pulahtaa hyiseen veteen.
Kävimme hieman kaupoilla, ulkona syömässä (oikein hulppeasti huoltoaseman buffetissa). Niissä on kyllä usein hyvää kotiruokaa ja löytyy vaihtoehtoja. Lapsetkin tykkäävät, kun saa jälkkäriksi jäätelöä ja pääsee vähän leikkimäänkin leikkipaikalle.


Vanhin tätini täytti 90-vuotta, joten kävimme tietysti häntä onnittelemassa. Sunnuntaina muiden jo lähtiessä kohti kotejaan, meidän perhe suuntasi

Lue koko postaus tästä