Molon topat AW17 & värisävyt

Viime vuden Molon toppavaatesävypostaus jäi harmikseni väliin, mutta tänä vuonna sain napsittua pari kuvaa Lilla companyn Molon toppavaatteista ja alla löytyy vähän yksityiskohtia näistä. Tuotekuvista ei aina saa ihan totuudenmukaista kuvaa värisävyistä joten siksi näille on ainakin ennen ollut kysyntää! Huom, koska kuvat on otettu Lilla companyn vaastolla niin vertailukohteet ovat kröhöm vähän sen mukaiset


Aloitetaan Blue Mountain-kuosista, mikä ensisilmäyksellä näyttää yksiväriseltä harmaansiniseltä, mutta todellisuudessa väri on huomattavasti eläväisempi! Kyseessä on meleerattu väri, harmaata ja denimsinistä sävyä ”kudottuna”. Värisävy on ehkä lähimpänä todellisuutta oikean yläkulman kuvassa, eli ei ole niin vaalea kuin alemmassa kuvassa, mutta ei myöskään niin tasasininen kuin virallsiessa tuotekuvassa. Ikean kassiin verrattuna näkee kuitenkin että ”denimharmautta” löytyy vaikka ero ei luonnossa ihan noin iso olekaan.


Oikeasti yksivärinen kuosi on Purple Mist, mikä on liilan värinen mutta silti punaiseen taittuva. Tässä värissä on selkeästi Bobo choses-henkisyyttä koska sitä on vaikea kuvailla, mutta on bobomaiseen tapaan murrettu.

Lue koko postaus tästä