MONDAY 21.07

hello monday

Mitä…

…teet juuri nyt?

Juuri nyt tietysti kirjoitan tätä postausta ja ahkerana lukiolaisena taistelen kovasti kokeisiin lukua vastaan. Äsken katsoin hetken aikaa historiaa, sillä huomenna on siitä koe ja ahdistuin, koska en taida osatakaan siitä yhtään mitään. Luulin vielä ennen viikonloppua, että historiasta varsinkin tulen pääsemään helposti läpi, sillä silloin tuntui siltä, että kaikki käydyt asiat ovat täydellisesti hallinnassa. Viikonloppuna lukeminen nyt hieman jäi ja tässä lopputulos…

…on päälläsi?

Tulin reilu tunti sitten kotiin ja vetäisin päälleni samantien harmaat Gantin gollegehousut ja koko päivän päälläni on ollut BikBokin beige poolopaita.

…olet tehnyt tänään?

Tänään miulla oli vapaapäivä koulusta, sillä tälle päivälle ei ollut mitään koetta. Olenkin yrittänyt käyttää tämän ihanan vapaapäivän hyödyllisesti ja kuvannut eräät asukuvat talteen. Kokeisiin lukeminenkin oli tarkoitus, mutta aloitin vasta nyt illalla tuota historiaakin lukemaan ja vielä myöhemmin täytyisi hieman tsekata psykologian asioita. Näin taas kummipoikaani ja vietin siskoni kanssa laatuaikaa.

…olet syönyt tänään?

Hävettää hieman myöntää, mutta ainoat ruokani tänään ovat

Lue koko postaus tästä