Mopo karkasi Tokmannilla

Siitä se mopo vähän lähti, kun täti laittoi tämän Ivana Nordic Tokmannin mekon kuvan Whatsapp:lla. Tokmannilla on alet ja tämä Ivana mekkonen maksoi 15e ja se oli lähdettävä hakemaan.

Sitten päätin kokeilla kaikkia mahdollisia silmään osuvia suht kivoja aletuotteita ja myös sellaisia, joita en ihan heti normaalisti ostaisi ja joiden sävymaailma ei ole rakastamani punasinivalkoinen. 

Yllä oleva mekko oli suurimman mietinnän alla, mutta lähti mukavuuden ja kivan istuvuuden vuoksi kotiin 10:llä eurolla. Mietin, että jos ei sitä tule käytettyä vaikka talvella mustien nahkasaappaiden kanssa, niin on mitä oivallisin yöpuku. Joten hutiostos ei missään nimessä. Oranssi vaan ei ole oma väri, enkä mustassakaan kovin viihdy, joten tämä mekko oli kenties itselle erikoisin valinta. Ehkä tämä mustan nahkatakin ja nahkasaappaiden kanssa voisi kuitenkin mennä?

 

Raitaneuleita löytyy kotoa monenlaisia raikkailla sävymaailmoilla, mutta ei yhtään tälläistä oudommalla värikokonaisuudella varustettua. Mutta kun heitin tämän raitaneuleen päälle, niin tykästyin miten kivalta näyttäisi

Lue koko postaus tästä