Morsiamen pukeutuminen

Itselle ulkonäköasiat ovat hieman vieroksuttuja asioita, enkä aluksi meinannutkaan kertoa sen tarkemmin ollenkaan meidän hääpukeutumisestamme. Kuitenkin Instagramissa tehdyn kyselyn perusteella mielipiteeni jäi häviölle noin 1-99, joten tässäpä nyt tarkempi postaus tämän morsiamen hääpäivän lookista. Visanhan smokkikokonaisuus vuokrattiin Tapiolan Juhlapuvusta, joten siitä ei ole oikein mitään kerrottavaa. 😀

Itse lähdin hyvissä ajoin etsimään kaikkia asusteita, jotka ostin osin käytettynä, osin uutena. Ensimmäisenä kokonaisuuteeni ostin käytettynä Facebookista hunnun noin 1,5 vuotta ennen häitä. Tuolloin oli vielä vähän mietinnässä, laitanko huntua vai en, mutta tiesin silti tarkalleen, millaisen hunnun haluaisin, jos huntuun päätyisin. Siksipä sen oikean hunnu löydyttyä hyvällä hinnalla, hain sen heti.
Seuraavaksi ostin yhdet kengät noin vuotta ennen häitä, mutta päädyin vielä vaihtamaan ne muutamia kuukausia myöhemmin. Uudet kengät olivat juuri mitä hääkengiltäni halusin, yksinkertaiset valkoiset korkokengät, joissa olisi noin 5 cm korot, joilla jaksaisi helposti olla koko päivän ja tanssia koko illan.

Hääpuvun ja -korut ostin samaan aikaan Zazabellasta aika tarkalleen 13 kk

Lue koko postaus tästä