Moyran magneettileimauslakat

Huippua, että Suomeen on saatu tuotemerkki jolta ilmestyy uusia, jopa erikoisia tuotteita välillä. Tällä kertaa Moyra on julkaissut neljä eri sävyistä ”Cat eye” magneettileimauslakkaa, jotka soveltuu ihan tavalliseksi kynsilakaksi sekä tietenkin leimaukseen ja käy jopa myös folioleimauksen alle Moyran videotuton mukaan! Nämä tuotteet löytyvät siis Moyran maahantuojalta CesarsShopista, josta olen saanut ne esiteltäväksi ūüôā Hinta lakoilla on edullinen 4,50€ ja magneetilla 4,70€.

Magneettilakkojen hienoutta on tosi vaikea saada vangittua kuviin koska se idea näkyy parhaiten kun kädet liikkuu ja niitä pystyy pyöritteleen silmien alla eri kulmiin. Voi jospa olisi aikaa enemmän niin kuvaisin erikoislakoista aina pienet pätkät jotta todellisuus tulisi parhaiten esiin. 
Jos näitä haluaa käyttää kynsilakkana niin lakkaa tavalliseen tapaan ensin aluslakka. Tämän jälkeen kerros magneettilakkaa, jonka jälkeen asetat magneetin n. 0,5cm päähän kynnen pinnasta ja pidät sen paikoillaan noin 30 sek, jotta lakka kerkeää jähmettyä. Itse laitan kaksi kerrosta joten toistan saman vain uudelleen vaikka lakka on peittävä ja koostumus

Lue koko postaus tästä