Moyran tekstuurilakkoja

Täällä olisi teille aimoannos hiekkalakkoja! Löytyy neonia, pastellia, kimaltavaa, cremeistä – on vara valita ne omat lempparit. Käykääpä swatchien kimppuun ja kertokaa meneekö joku lakoista CesarsShopissa ostoskoriin ūüôā

Näin pimeän talven tullessa, on oikea hetki nostaa esille nämä neon hiekkalakat Moyralta. Mikäpä sen paremmin valaisisi ja piristäisi kuin tälläiset kirkkaat lakat. Kaksi ensimmäistä lakkaa alla olevassa kuvassa on vähän erilaisempia kuin loput. Niissä on joukossa hopeista glitteriä tuomassa lisä blingiä ja enemmän rouheutta lakkaan. Loput ovat enemmän cremeisiä hiekkalakkoja vaikka joukosta hieman shimmeriäkin löytyy. 

711 Party Pink – Tumma neonpinkki hiekkalakka, jossa seassa hopeisia glittereitä. Kynsillä 2 kerrosta. 

712 Summer Green – Kirkas neonvihreä hiekkalakka, jossa seassa hopeisia ja vihreitä glittereitä tuomassa rouheutta. Kynsillä 2 kerrosta.

717 Sunshine – Raikas neonkeltainen hiekkalakka. Seassa vähän hopeaa shimmeriä, mikä ei hirveästi kynsillä näy. Kynsillä 3 kerrosta. 

718 Orange Love – Persikkainen neonhiekkalakka, seassa hopeaa shimmeriä, jota ei kyllä huomaa kynnellä. Kynsillä 2 kerrosta. 

719 Pink power – Barbiepinkki neon hiekkalakka, seassa

Lue koko postaus tästä