Mr & Mrs -kyltti menee työstöön

Itse pidän Mr & Mrs -kylteistä kovasti ja omaan makuuni menevät samaiset myös suomeksi. Aika hyvissä ajoin siis tiesin, että kyseiset kyltit haluan myös meidänkin häihin. Katselin kylttejä pitkään, mutta valinta tuntui hirveän vaikealta, kun kaikki olivat kauniita.

Lopulta yksi ilta selaillessani jotain häälehteä keksin ihan puskista, että pyytäisin kummisetääni tekemään meille Mr & Mrs -kyltin! Kummisetäni on minulle todella rakas ja olisi kunnia, jos saisimme hänen tekemän kyltin häihimme ja sen jälkeen makuuhuonettamme korostamaan. Kummisetäni on lahjakas puuseppä, joka on vuosien varrella taiteillut puusta niin isoa kuin pientäkin asiaa. Aina kummivanhemmilla vieraillessa ihailen tavaroita, joita kummisetäni on itse tehnyt.

Puhuimme eilen kummisetäni kanssa kylteistä puhelimessa, hän pyysi laittamaan jonkunnäköistä mallikuvaa mitä haemme ja pyysi tarkempia tietoja haluistamme. Vaikuttaa siis siltä, että hän alkaa työstämään pian kylttiämme! Olen superinnoissani ja tiedän, että hän tekee meille upean ja persoonallisen kyltin, joka tulee koristamaan kotiamme pitkään. ♥


Mitä siis pyysin kummisetääni puusta meille taiteilemaan? Lähetin

Lue koko postaus tästä