Muki-ja kannuhullun tunnustukset ja arvonnan voittaja

*Yhteistyössä Makujakauppa.fi sisältää mainoslinkkejä

Rakkaus astioihin on ehdottomasti lähtenyt jo lapsuudenkodista ja myös ympäröiviltä sukulaisilta. Kauniit astiat olivat ja ovat tärkeitä ja osa tietynlaista kauneuden tajua. Ensimmäinen sarja jota minulle kerättiin, oli Arabian Paratiisi-sarja. Ensimmäinen sarja, jota itse keräsin oli Pentikin Mansikkasarja, josta olen luopunut. 
Ensimmäinen sarja, joka sai kiihtymään innosta oli Italian-reissulla bongaamani Disney-klassikkomukit, joiden keräämisestä tuli yksi pieni kohokohta jokaiselle reissulle. Muumien kanssa kävi taasen niin, että olin päättänyt etten lähde Disney klassikkomukeista laajentamaan Muumeihin, mutta Muumit aidosti hypnotisoivat meikäläisen. Kyllä tämä on ihan totta. 🙂
Mummini antoi tyttärille synttärilahjoiksi, kun olivat ihan taaperoita, Muumi-rakkausmukin ja Mymmeli-mukin. Aloin tuijottamaan kahta mukia hyllyssä ja yhtäkkiä näin Muumi-mukien kauneuden ja kerääminen lähti siitä hetkestä. Muumien katse siis hypnotisoi meikäläisen.
Muumimukien kerääminen oli jossain kohdin ihanan kiihdyttävää, sillä Disney klassikomukien valmistus lopetettiin vuonna 2007 muistaakseni, mutta olipahan muumit. Jossain kohdin väsyin hieman Muumeihin, sillä mukeja vaan suollettiin, niin pajon, että tuntui etten pysy enää menossa mukana.

Lue koko postaus tästä