MUODISSA NYT // WT 2018

Mukavaa perjantaita ja viikonlopun alkua! Nyt on aika kurkistaa hieman tämän talven kuumimpiin
trendeihin  ja nyt muodissa näkyykin paljon kirkkaita sävyjä. Esimerkiksi pinkki ja punainen on sävyistä nyt kovassa huudossa. Itse trendeistä talvella suosituimpia on isot puffer malliset takit, valkoiset kengät, isot vyöt sekä moni muu.

Materiaaleina käytetään nyt samettia, muovia eli PVC ja denimiä. Printteinä leopardi sekä kukkakuosi jatkaa edelleen pinnalla, kukkakuosi vain hieman aiempaa pienempänä. Kesän jäljiltä myös liituraita ja pilkut pysyvät edelleen käytössä.

Mukavinta näin talvella on varmasti pukeutua ihanaan ylisuureen ja pehmeään oversize neuleeseen ja yhdistää siihen esim. trendikkäät muoviset tregginssit.

 Logoja ei tarvitse enään piilotella ja hapsut ja kimalteetkin  saa luvan kanssa kimaltaa sekä leijailla. Leveät lahkeet, leopardi kuosi, silkkihuivit, kimallesaappaat, tupla denim, massiiviset huivit, leveät ja paksut vyöt, olkatoppaukset ja massiiviset huivit ovat nyt myös muodissa. Unohtamatta tietenkään läpinäkyvyyttä, urheiluvaatteita, verkkosukkiksia ja ihania lämpimiä lampaannahkatakkeja.

Mikä trendeistä iskee teihin nyt eniten? Miulla ehdottomasti puffer takit, valkoiset kengät, paksut vyöt,

Lue koko postaus tästä