Murheellinen lomaviikko (niitänäitä)

Olen nyt kolmatta päivää hyvin ansaitulla lomalla. En sitäkään käytännössä olisi ehtinyt pitää, mutta viimeisillä työviikoilla alkoi jo väsymys näkyä siinä, että keskittyminen tarkkuutta vaativiin hommiin alkoi olla aika huonoa.

Alkuviikosta tuli pikkusiskon ruumiinavausraportti, jossa kuolinsyyksi paljastui oikeasta alaraajasta lähtenyt laskimotukos, joka oli mennyt keuhkoihin. karua luettavaa sekin.

Lisäksi kuulin eilen erään läheisen ystäväni kuolleen äkillisesti sydänkohtaukseen. Harrastimme aina Suomessa ollessani lounastelua yhdessä, ja nyt ne viimeiset lounastreffit olivat siirtyneet ja siirtyneet milloin minkin syyn takia, mikä tässä tilanteessa on erityisen harmillista. Häneltä jäi monta lasta, joista yksi on vielä kovin alaikäinen, mikä surettaa sekin. Onneksi vanhemmat sisarukset ovat apuna.

Onpa ahdistavaa.Viikonloppuna kävimme ystäväpariskuntamme kanssa Aurajoen rannassa piknikillä. Joen rannalla  – siis Föristä satamaanpäin – on piknikpöytiä. Näillä ystävillämme on ihka uusi koiravauva, kahdeksanviikkoinen Erwin (kuvassa). Ihanan söötti pikkupötkylä neulahampaineen!

Muuten onkin ollut varsin mitäänsanomaton ja aikaansaamaton alkuviikko. Auto pitäisi viedä huoltoon ja pitäisi käydä kampaajalla… Olin myös ajatellut hiukan enemmän panostaa ruoanlaittoon, mutta

Lue koko postaus tästä