Mustaa ja vaaleanpunaista – sekä pinkit 60-luvun lasit!


Blouse – Sister Jane I Skirt – Topshop I Sunglasses & Brooch – Brick Lane Vintage I Earrings – Michael Kors I Handbag – Mulberry I Boots – Primark (borrowed from a friend)

Tässä on mun toinen helmikuussa Lontoossa kuvattu asu ja mun täytyy sanoa, että nämä olivat mun lemppari asukuvat pitkään aikaan! Olin jo muutaman viikon ajan tällä blogissa valitellut sitä, kuinka inspiraationi talvipukeutumiseen on jo täysin loppu. Olin niin innoissani keväästä ja hameista ja kaikesta vaaleanpunaisesta sekä valkoisesta. Täytyy kyllä myöntää, ettei Lontoossa ollut ihan näin lämmin kuin kuvat ehkä antaisivat ymmärtää. Mun mielestä astetta lämpimämpi sävy vaan sopi tähän lookkiin ja toi kuviin vähän lisää retrohtavaa henkeä. Nämä kuvat otettiin tosiaan jo edellisellä Lontoon keikalla helmikuussa, mutta säästelin näitä kun kelit Suomessa olivat vielä kaukana Lontoon plusasteista.

Mikäli katsoitte mun ”Mitä tarttui mukaan Lontoosta?” videon ja lukaisitte myöskin uusia asusteita käsittelevän postauksen, niin siinä tapauksessa tässähän on tuttuja juttuja mukana. Ensinnäkin asuun löysi tiensä

Lue koko postaus tästä