"Mustaa Makiaa"

Noniin, taas se tapahtui, eli eilen oli eka lento myöhässä ja jouduin sen takia käkkimään Arlandassa yli kolme tuntia. Sillä tienaa 400 euroa + ruokavoucherit. ja rahaa menee shoppaillessa.

Johan Bülow’n tarina on hieno. Mies uskoi itseensä ja alkoi keitellä lakuja omassa keittiössään. Jos kerran myytiin artesaanisuklaita, niin miksi ei maailma innostuisi vähän fiinimmistä lakuistakin? Lue lisää täältä.

Ei pöllömpi ajatus ollenkaan. Poikkesin Arlandan kauppaan, missä musta myyjätär oli todella perehtynyt aiheeseen ja maistatti innolla näitä tuotoksia. Ahhh! Eksoottisia makuja, mitäs sanotte kahvin ja lakritsin yhdistelmästä?Aika eksoottista, jopa minun mittapuullani. Mutta hyvää! Suosikkini on kuitenkin Salt & Caramel.Todella herkullisia! Voimainen, jopa hieman ”salmiakkimainen” vivahde! Tulihan sieltä toki muutakin ostettua (ja ensi viikolla, kun menen Prahaan työreissulle, ajattelin hakea vielä mustapippuri-salmiakkilakuja mukaan, todella hyviä nekin, omnom!), kuten tummalla suklaalla päällystettyjä lakuja. Ja miehelle taas lakujoulukalenteri.


Mukana tuli myös näytteitä, joita tässä nyt mussuttelen, ja jotka aiheuttivat myös tämän postauksen.

Irlannissa kun työkavereilta kyselin, että pitävätkö

Lue koko postaus tästä