Mustaa pitsiä sinisellä pohjalla

Pitkästä aikaa oli hyllystä napata mun aivan ensimmäinen Picture polishin lakka, joka on vieläkin yksi mun suosikkisävyistä kyseiseltä merkiltä. Freaya’s catsin  käyttöaste on jo yli puolen välin ja mietin varapullon hankkimista valmiiksi. Mulla ei oo tainut koskaan olla mistään lakasta kahta pulloa tai saati edes saanut käytettyä jotain sävyä loppuun asti! Valkoisia ja mustia lakkoja en tähän laske.

Otin tämän ihanan tummansinisen Freya’s Catsin seuraksi lakkaukseen astetta vaaleamman sinisen Forget me notin ja tein näillä kahdella liukuvärin. Aika hyvä blendaus näillä kahdella onnistui. Omaan silmään näytti, että eroa ei juuri huomaa mutta kyllä sen huomasi sitten kun vertaili kynnen kärkeä ja juurta. 
Pitsiä oli myös saatava tällä kertaa kynsille ja Moyran 61 L’amour laatassa on tosi kivaa pitsikuviota jota leimailin mustalla Colour Alikella. Pikkurilleihin ja etusormiin asettelin leiman reunan, että tuli ranskiskärki. 

Mitäs muuten tykkäätte tuosta sinisestä taustasta? Tilasin ebaystä erivärisiä kimallekartonkeja joita ajattelin kokeilla taustana kuvissa, jos vain värit sopii yksiin. Vähän

Lue koko postaus tästä