Mustetahra pois puserosta

Kuulakärkikynä ja uusi lempparipusero ensimmäistä kertaa päällä. Mitä tapahtuu, kun katastrofi iskee kesken työpäivän? Mieti nyt, oot just saanut uuden lempparipuseron päälle ensimmäistä kertaa ja tietysti menet heti töhrimään sen kuulakärkikynällä suoraan rinnuksille. Kamala, mutta aika inhimillinen moka…!

Nyt olen tänään googlettanut erilaisia tapoja saada kuulakärkikynäviiru pois. Sappisaippua, vedenkestävän silmämeikin poistoaine, konetiskiaine, hiuslakka… Netti on täynnä erilaisia keskusteluketjuja ja marttavinkkejä ja näemmä tämä on hyvin yleinen ongelma. Kysyjiä on yhtä paljon kuin vinkkejäkin, ellei jopa enemmän. Ikävä kyllä tahra ehti kuivua omaan paitaani täysin, koska katastrofi sattui keskellä päivää, joten lähdin aika epäuskoisena kokeilemaan puhdistamista vasta illalla.

Tekstiilialalla työskentelevänä olen aika tarkka vaatteideni huollosta ja suoraan sanottuna hiuslakan tai meikinpoistoaineen kanssa lotraaminen premium-materiaaliin tuntui ihan kamalalta. Ajattelin, että sappisaippuan käyttö on tuttua, joten sillä on turvallista aloittaa puhdistuskokeilu. Todistetusti minun pienten poikieni vaatteisiin ei ole tähän päivään mennessä tullut tahraa, jota sappisaippua ei olisi poistanut (tiedättehän nämä legendaariset; ruoho,

Lue koko postaus tästä