MUSTIKKA-SUKLAAJUUSTOKAKKU

Mies pyysi viime viikolla, että tekisin jonkun juustokakun, missä olisi suklaata. Halusin yhdistää suklaan lisäksi kakkuun jonkun toisen elementin, ettei kakku oli siis tuhti ja makea. Lisäsinkin suklaan kaveriksi mustikan kahteen kerrokseen.

Alin pohja oli täyteläisen suklainen, tehty tummasta suklaasta. Keskikerros oli soseutettua mustikkaa ja kakun päällä oli vielä kasa mustikoita ja suklaaraastetta. Kakku oli maultaan ihan hyvä, vaikkakin omaan makuuni edelleenkin liian suklainen. 

Jostain syystä kakun reunapinta jämähti reunakalvoihin niin pahasti, ettei kalvoja saanut pois siististi – tämän takia kakun reunat ovat todella ruman näköiset. Osaisiko siellä joku fiksu antaa vinkin, millä juustokakun reunoista saisi sileän tasaiset?

Lue koko postaus tästä