Mustikka-valkosuklaakakku

Moikka! Mulla on nyt pitkän aikaa jäänyt perinteiset leivontapostaukset tekemättä, sillä kesällä tuli leivottua tosi vähän ja syksyn leipomuksista en oo muistanut ottaa kuvia. ūüėÄ Pari viikkoa sitten leivoin poikaystävälle valmistujaiskakuksi ihanan mustikka-valkosuklaa juustokakun ja ajattelin nyt postailla ohjeen tänne, kun sitä viime postauksessa kyseltiin. Katsoin kakkuun mallia Bella Baie-blogista, mutta sovelsin ohjetta vähän. Tässä siis mun versio ohjeesta. ūüôā 

Mustikka-valkosuklaakakku
Pohja: n. 250g domino-keksejä 50g margariinia 
Mustikkatäyte: 5 liivatetta 200g mustikoita 1dl sokeria2dl vispikermaa200g maustamatonta tuorejuustoa tilkka vettä 
Valkosuklaatäyte: 4 liivatetta150g valkosuklaata 2dl vispikermaa200g maustamatonta tuorejuustoatilkka vettä 
Koristeluun erilaisia suklaakonvehteja

1. Vuoraa irtopohjavuoan (⌀20cm) pohja ja reunat leivinpaperilla.2. Murskaa keksit ja sulata margariini. Sekoita keskenään ja painele seos irtopohjavuoan pohjalle. 
Mustikkatäytteen valmistus3. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoittele mustikat ja sokeri soseeksi. (Jos käytät pakastemustikoita, kannattaa ottaa ne sulamaan huoneenlämpöön hyvissä ajoin.) 4. Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto.5. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet. Sekoita liivateseos mustikkasoseeseen ja ja yhdistä sen jälkeen kerma-tuorejuustoseokseen. 6. Kaada täyte pohjan päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään tunniksi. 
Valkosuklaatäytteen

Lue koko postaus tästä