Mutsit ragee osa 2 ja outo paljaat nilkat talvella muoti!

Se on sellainen homma, että Tätien on joskus päästettävä sisäiset teinit irti, jotta pysytään ajan hermolla, tai niin ainakin luullaan ja jotta minäkin edes jotenkin ymmärrän omia teinejä täällä kotona. Teinipissikset ovatkin sekamelska omia teinivuosiemme koettelemuksia aikalailla kärjistäen ja sekoitus nykyajan teinejä. Teinipissikset ovat ehkä syntyneet myös osittain yrityksestä ymmärtää nykyajan hulluja ilmiöitä ja muotioikkuja ja puhumattakaan vanhoista muoti-ilmiöistä. Samalla nauretaan sille, että miten me olemme ihan ikäloppuja teinien mielestä. 
Tällä kertaa jutellaan kuluneista farkuista, jotka muuten on taas ja taas muotia ja mitkä lie mammafarkut, mutsifarkut tai mitkä lie, joita muka me mutsit käytettiin kasariaikoina, eli sellaisia, joissa vyötärö oli miltei kaulassa. 
Muistan miten meitä peloteltiin lapsena siitä miten aivot jäätyy, kun emme käytä pipoa ja kuolo korjaa. Nykyajan lapsille pipo on ihan cool käyttää, mutta mikä tämä avoin nilkkajuttuhomma on, että nilkat pitää paukkupakkasilla olla alamittaisissa sukissa paljaana ja että kenkulit pitää metrin lumikinoksessa olla jotkut tennarit! Siis kyllähän sen

Lue koko postaus tästä