Muutoksia – Changes

Ihanaa, joulukuu! Se tarkoittaa sitä, että ei ole enää kauaa siihen, että pääsemme viettämään joulua Suomessa. Avomieheni ensimmäistä kertaa eläissään, ja itsellänikin on edellisestä Suomen joulusta aikaa neljä vuotta. Odotamme siis molemmat joulua innoissamme.

Mutta ennen joulua on vielä paljon tehtävää. Tässä vaiheessa on myös hyvä paljastaa yksi suuri ja merkittävä muutos, joka koskee tätä pikku blogiani, ja joka tulee tapahtumaan vielä ennen joulua – tarkemmin sanoen tästä hetkestä eteenpäin.

Aion nimittäin jatkossa kirjoittaa tätä blogia pääsääntöisesti vain englanniksi. Suurin syy siihen on se, että jo pidemmän aikaa valtaosa tämän blogin kävijöistä on tullut muualta kuin Suomesta. Ja koska kaksikielisen blogin kirjoittaminen on melkoisen aikaa vievää puuhaa, ei siihen yksinkertaisesti itselläni ole enää aikaa.

Tästä syystä haluankin sanoa sydämelliset kiitokset kaikille tähänastisesta matkasta blogini mukana. Toivottavasti pysytte jatkossakin lukijoina, vaikka täysimittainen suomenkielinen versio jääkin pois. Tulen kuitenkin kirjoittamaan pienet tervehdykset tai tiivistelmät suomeksi jatkossa postauksen loppuun. Kommentoida saa ehdottomasti suomeksi myös tästä

Lue koko postaus tästä