My Day 001

Tässä ensimmäinen toivottu My Day-postaus.Kiitos vielä kerran kaikille jotka kommentoitte sisältökyselyyn ♥
Jatkossa nämä My Day:t ilmestyvät pääosin maanantaisin, mutta koska ensi maanantaina avataan ensimmäiset kolme luukkuaLook Fantasticin KLIK kalenterista, tämä ilmestyy jo nyt.
My Dayt siis kuvaavat päivää elämästäni muutaman päivän viiveellä ūüôā

Aamu valkeni sen verran kirkkaana, että päätin nappasta tytöistä muutaman kuvan kun löytyi sopiva kantokin kuvausalustaksi. Hieman karvakorvat ihmettelivät, että mitä ihmettä ja Danakin unohti haukkua ohikulkevaa koiraa, haha.
Luin aamupalalla uusinta Kotivinkkiä ja siellä oli monta hyvää kirjoitusta.Mieleeni jäi taas kytemään ajatus johonkin kukkasidonta kurssille osallistumisesta.olen miettinyt ennekin, mutta aina ne ovat olleet jo liian kaukana tai täynnä.
Sitten löytyi supersöpöt anelmaiset jollaiset haluaisin. Melkein noiden takia olisin valmis oppimaan kudontaa, mutta koska en ikimaailmassa saa tuollaisia aikaan, ihailen muiden neulomuksia ja taidan ostaa omat anelmaiseni joltakin taitavalta käsityöläiseltä.


Kirjoittelin uuteen Elämäni vuosi  kalenteriin KLIK ja jälleen kerran totesin sen olevan todella käytännöllinen. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään elämän osa-alueita♥


Päivän ruoka – itsetehty pizza, jossa täytteenä myös kananmunaa-suosittelen
Päivän