My Day 005

My day ei millään ehtinyt maanantaiksi mutta ei sillä varmaan väliä,
vaikka päivä vaihtelee.
Kiva on ollut kuulla että tämä on aina odotettu postaus ♥

Jouluviikolla arki ei noudattanut perinteistä kaavaa. Vaihdeltiin koiranulkoilutus vuoroja ja minäkin sain nauttia aamukahvin ihan rauhassa isosta mukista♥

   Innostuin myös sävyttämään hiukseni, kyllästyttyäni maantienharmaaseen juurikasvuun  Kävin todella pitkästä aikaa kynsihuollossa ja sain ihanat talviset kynnet.Edellisestä olikin jo pari kuukautta.
Mä en voi lakata kehumasta supertaitavaa kynsiteknikkoa Mirjamia, sillä hän on tehnyt aivan mielettömiä kynsikoristeleita eikä vain mulle vaan yleensä.
Poikettiin  kauppareissulla katsomassa koirien tarvikkeita ja bongattiin nämä kaksi papukaijaa.   Vähän surkutti kun joutuvat häkkielämää viettämään, mutta lohduttelin itseäni (sekä miestä) että       ovat ehkä kodinvaihtajia ja väliaikaisesti myymälässä. Onneksi niitä oli kaksi, sillä papukaijat ovat todella seurallisia.
Linnut ovat mulle kyllä tuttuja, läheisillä ollut niitä ja ovathan ne aika kivoja sirkuttelijoita.Pitäisi vain pystyä pitämään niitä vähän vapaana, jotta ne nauttisivat olostaan. Linnuthan on luotu lentämään.
Kirppikselläkin piipahdettiin ja olis ollut edullista Vuittonia tarjolla. Ei löydetty ostettavaa mutta

Lue koko postaus tästä