My Day 010

Tällä kertaa My Day onkin keskiviikkona tekemältämme Tallinnan reissulta.Olin ostanut liput jo Black Friday-tarjouksena marraskuussa ja tämä  reissu jo kerran Eckerön toimesta siirtyikin, kun laiva olikin yllätykseksi kyseisenä päivänä vielä telakalla!
Koska tiistaina tuiskutti lunta/räntää koko päivän, päätettiin viime hetkellä varata vielä autopaikka ja lähteä reissuun autolla jottei tarvitse kävellä räntäsateessa. Se olikin hyvä valinta, vain 34€ lisää ja saatiin paljon helpotusta ja mukavuutta matkaan.
Kello soi kuudelta ja jo seiskalta oli aamukahvit juotu ja koirat käytetty ja lähdettiin matkaan.Keskimmäinen lapsistani jäi koiravahdiksi, ilman häntä olisi monta reissua jäänyt tekemättä. Kiitos kultaseni vielä tätäkin kautta ♥
Meillä oli varattuna buffet-aamiainen 8:30 ja laiva lähti klo 9.
Täytyy sanoa että Eckerön aamiaiseksi varsin hyvä ja monipuolinen.Jokaiselle löytyi jotakin ja kun oli tunti aikaa syödä, aikakin kului kivasti ja aamiaisen jälkeen ehdittiin vielä kiertää taxfree ja laivan pop up myymälä, ennekuin oltiin maissa.
Autolla kulkiessa on sekin etu, ettei tarvitse jonottaa ahtaasti aulassa ulospääsyä odottamassa ja pääsee jouhevasti suoraan autokannelle.
Meillä

Lue koko postaus tästä