My Day kotipäivä ja Maybelline arvonnan voittaja

Päätin toteuttaa ensimmäisen ja ehkä viimeisen My Day-videon. Videon tekemisessä oli nimittäin kamala homma ja kieltämättä tunsin itseni hieman oudoksi, kun kuvailin kaikkia pieniä hölmöjäkin askareita. 

Mutta, mutta, jos haluat kurkistaa arkiseen maanantaihin, meikkikaappiin, naisluolaan, meidän makkariin, kurkkia eläinten hassuja käänteitä ym. niin tältä videolta sitä löytyy. Meidän seniili Osku-kissakin on sellainen mouruaja, että oksat pois. 

Lisäksi  meitä tänään ilahdutti ystävänpäiväpaketin muodossa Tassulinnan Tuija, Pepsi ja Max. Menkäähän kurkkimaan Tassulinnan blogia, siellä on kissaeloa parhaimmillaan. Olin aivan äimänä, että Tuija lähetti niin ihanan yllärin ja siellä on jotain ihan meille kaikille, Oskulle, Mikille, Samulle ja tälle emännälle. Tuijan kassa olemmekin nähneet kissabloggaajien tapahtumassa ja Tuija on erittäin sydämellinen tyyppi. <3 Kiitos Tuija ihan mielettömän paljon ylläristä, olet uskomaton. 

Lisäksi tänään sattui tulemaan kaksi pr-lähetystä, niin ne avataan kyseisellä videolla. 

Kuvasin ruokaostoksetkin, mutta ne unohtui videosta pois, mutta liitän ne ensi viikolla julkaisuun lähtevään makaronilaatikkovideoon. Nimittäin en tee ihan tavallista makaronilootaa ja on kiva jakaa

Lue koko postaus tästä