My Day -maanantai


Toisaalta sitä haluaisi aina tehdä jonkun informatiivisen ja tyylikkään postauksen, mutta jos itse mietin, luen tosi mielelläni arkisia ”tällainen oli päiväni” -postauksia. Niitä sellaisia, joita ennen nähtiin paljon enemmän. Siispä tässä instagramin puolellakin toivottu My Day -postaus meidän maanantaista. 

Tänään oli Nopsulla tarhapäivä, joten aamulla hän kiirehti isukin kanssa lähtemään jo ennen kahdeksaa ovesta ulos. Minä ja Luka jäätiin pitämään rauhallisempi aamu. Luka oli jo syönyt aamupalan, kun minä tulin alakertaan, joten annoin hänelle leipää mutustettavaksi samalla kun suht pikaisesti jälleen söin oman aamiaiseni. Sen jälkeen siivosin keittiön ja lähdettiin avoimeen päiväkotiin. Tuo lähellä oleva avoin on pelastanut niin monta päivää, kun pääsee sinne viettämään aikaa muiden äitien kanssa ja lapsikin tottuu olemaan lapsiryhmässä. Hyvää harjoitusta päiväkotia varten. Lukalla edelleen menee tosi paljon ihan kaikki suuhun ja tutista luopuminen on viikon vitsi!


Kotiin tultiin sopivasti päikkäreille. Miten i-ha-naa nyt kun Nooa on hoidossa, niin saan päiväuniajan oikeasti itselleni. Tänään otin esiin pitkästä

Lue koko postaus tästä