Näe mahdollisuutesi ja ole oman elämäsi päätähti!

Päästä irti asioista, jotka eivät tunnu enää oikeilta.Irtipäästäminen luo lisää energiaa elämääsi ja se mahdollistaa sinulle uusia tilaisuuksia. Siivoa elämästäsi tarpeettomat asiat, näin huomaat kulkevasi taas eteenpäin.Katkaise kaikki negatiiviset sidokset, joita sinulla on muihin ihmisiin, ajatusmalleihin ja pelkoihin. Näin saat vapautta ja rauhaa elämääsi, sisimpääsi.

Elämä kuljettaa meitä eteenpäin sillä tahdilla, mikä on juuri siinä hetkessä oikea tahti. Tänään se kuljettaa eri tavalla kuin eilen.  Huomisesta emme voi tietää, elämä on yhtä muutosta.Välillä se on nopeatahtista lentoa, kevyen huimaa tanssia ja joskus on aika vaan sulkea mennyt eikä katsoa taaksepäin.Kaikilla vaiheilla on takoituksensa, sillä elämää ei voi kokea vain yhdellä tavalla. Sinä katsot omaa elämääsi joka päivä eri näkökulmista ja energioista.Muista luottaa elämään ja muista nauttia kohti seuraavaa päivää.

Välillä elämässä tarvitaan itsekuria, itsekurin kautta tulee vapaus.Ole rohkeasti oma itsesi!
Elämässä kaikki taphtuu tarkoituksella, kaikkeen emme voi itse vaikuttaa. Oma suhtautuminen elämän tapahtumiin on ratkaisevassa osassa eteenpäin kulkemisen kannalta.Sinä valitse näkökulman, jolla katsot elämääsi ja

Lue koko postaus tästä