NÄIN PIDENNÄT HIUSTEN PESUVÄLIÄ – 7 VINKKIÄ

Hiusten peseminen jatkuvasti kuluttaa hiuksia sekä itse hiuspohjaa ja itse olenkin huomannut tämän myös omissa hiuksissani. Itse pesen hiuksiani yleensä joka toinen päivä, mutta pikku hiljaa alan saamaan sitä jo joskus pidennettyä muutamaankin päivään. Onneksi näillä seuraavilla vinkeillä se on onnistunut, näillä samoilla mitkä jaan nyt itsekin tässä 🙂


1. Hiusten näprääminen ja niihin koskeminen on se pahin ongelma – ainakin miulla. Käsien kautta hiuksiin siirtyy vain enemmän likaa ja tuloksena on nopeammin rasvoittuvat hiukset. Eli, mitä vähemmän hiuksia koskettelee, sitä pidempään ne pysyvät puhtaina. Tämän vuoksi hiusten kiinni pitäminen kannattaa.

2. Anna tukan kuivua aina ennen kuin menet nukkumaan, sillä märillä hiuksilla nukkuminen voi saada hiukset näyttämään jo samantien likaisilta. Ainakin itselläni varsinkin alimmat hiukset näyttävät heti täysin likaisilta.

3. Mitä vähemmän käytät eri muotoilutuotteita niin aina sen parempi.  Eri hiuslakat, muotovaahdot ja esim. hiuksiin jätettävät hoitoaineet tekevät hiuksista tahmeammat ja raskaammat.


4. Syväpuhdistavan shampoon käyttö kannattaa aina. Jos käytät paljon eri muotoilutuotteita,

Lue koko postaus tästä