Nälkäinen

Eilen kurvasimme autolla Vantaalle ja haimme uuden perheenjäsenemme kotiin. Illalla häntä syötettiin, hänen syntymäpäiviänsä juhlittiin ja hänet peiteltiin nukkumaan kolmen ipanan voimin. Nimenkin antoivat, jonka otsikko jo itseasiassa paljastikin. Saanen esitellä siis teillekin nyt ”Nälkäisen”.
Hän on tosiaan ensimmäinen lelu tässä talossa, joka on nimetty lasten toimesta. Meinasimme tikahtua nauruun H:n kanssa kun tuon nimen kuulimme mutta hetkenaikaa hihiteltyämme totesimme, että tuo nimihän on aivan loistava! Lapset on vaan niin taitavia!
Lauantai aamupäivän kirppislöydöt
 Olen jo kuukausia yrittänyt metsästää meille tällaista pomppuponia ja perjantaina mua sitten lykästi isosti, kun satuin juuri oikealla hetkellä seuraamaan Facebookin newsfeediä. ”Av&Yv”! Lupasin heti seuraavana päivänä adoptoida tyypin uuteen kotiin ja lunastinkin lupaukseni.
Piippis on jumppaillut fysioterapiassa tuollaisella ponilla jo muutaman vuoden ajan eli kaveri on tavallaan vanha tuttu meidän ipanoille. Onnessaan olivat silti, kun sellaisen kotiinsakin saivat hoivattavaksi. Ja häntä todella on hyysätty kuluneen vuorokauden ajan. Piippis on edelleen vielä vähän arka pomputtelemaan, mutta varmasti innostuu kunhan jalat vähän vahvistuvat.

Lue koko postaus tästä