Nämä meikit omistan aina

Mulla on muutama tuote, jotka ostan aina uudelleen ja uudelleen. Vaikka kokeilisinkin välissä muitakin tuotteita, niin nämä ovat sellaisia, jotka löytyvät  aina meikkipussistani.  Ajattelin, että täältä voisi löytyä teillekin vaikka uusia tuttavuuksia. Siirrytäänpä siis pidemmittä puheitta asiaan!
Estee Lauder Double Wear
Tämä meikkivoide on kyllä aikamoiseen maineeseen noussut. Se on kyllä aivan maineensa arvoinen! Meikkivoide on todella peittävä ja riittoisa. Ainoa ongelma tässä on se, ettei sävyjä löydy mielestäni tarpeeksi. Vaaleinkin sävy on hiukan turhan keltainen ja tumma iholleni. Muuten  tämä olisi aivan täydellinen. Meikkivoide on tosiaan todella peittävä ja käytän tätä erityisesti juhlissa tai silloin kun olen menossa kuvaamaan. Arkena jos tahdon tuohon alempaan meikkivoiteeseen hiukan lisää peittävyyttä, niin saatan sekoittaa hitusen tätä sen sekaan. 
Lancôme Teint Miracle
Toinen kehuttu meikkivoide, joka on myös kehujensa arvoinen. Tämä on mun arkimeikkivoiteiden ykkönen. Kovinkaan peittävä tämä ei ole ja siksi saatan siihen toisinaan tuota Double Wearia sekoittaa. Tämä on todella kevyen tuntuinen kasvoilla, eikä jätä

Lue koko postaus tästä