Narureppu vai tuohikontti?

Itsetehty joululahja nuorelle. Hitti vai huti? Ompelin narurepun Pentikin tuohikuvioisesta vahakankaasta. Tein yksityiskohtia reppuun korkkikankaasta. Tämä on kai nykypäivän tuohikontti. 

Pentikin Tuohi olisi ollut ihana myös liinana joulupöydässä, mutta ehkäpä se tuottaa näin muutakin kuin ompelun iloa.

Narureppu on nopea ommeltava ja kävisi se meillekin uimahallireissuja varten tai luistinpussiksi. 
Ompelin hauskan narurepun Pentikin Tuohi-kernistä. Ostin vahakangasta  Pentik Outletista ja olin sen ihan unohtanut, kun näin Puuhakaspajan joulukalenterista ilmaiskaavat narureppuun. Silmiini piirtyi kuva kahdesta nuoresta miehestä jotka kahlasivat lumihangessa nilkat paljaana ja asettelivat samalla narureppuja selkään. Pyrytti! 
Kerni muistui mieleeni heti ja  nauratti, että totta tästä tulee nykyajan tuohikontti. Toinen ajatukseni oli, että villaiset nilkkasukat voisivat olla hienot myös. Tosin jouluna ei pidä vitsailla nuorisomuodista vaan yrittää antaa mieleinen lahja.  
Tietenkään minulla, ei ollut kaavan tulostamiseen mitään välineitä, enkä voinut edes kokeilla piirtää repun viivoja tabletilta. Mutta onneksi idean siemen riitti ja lähdin googlettamaan merkkinarureppujen kokoa.  Suorakaitaleen ompelemisesta selviää helposti, kun sitä ei tarvitse edes huolitella.

Lue koko postaus tästä