Nautin työstäni – nautitko sinä?

Tosi monille työnteko tuntuu olevan rasite. Ei kiinnostaisi mennä töihin, voi hitto kun on taas maanantai, ääh puuh ja huhhuh kun työ on taakka. On tosi surullista kuunnella, kuinka tyytymättömiä ihmiset ovat töihinsä. Sain hiljattain instagramiin kommentin siitä, kuinka on mahtavaa, että nautin selkeästi työstäni. Tajusin tuolloin, että hitto niin nautinkin ja olen muuten lähes aina nauttinut töistäni (lähes aina siksi, että puhelinhaastattelujen tekemisestä en rehellisesti sanottuna aikoinaan nauttinut muistaakseni about päivääkään). Ylipäänsä olen ahkera, aikaansaava luonne ja nautin työnteosta, koska se mahdollistaa paljon muita juttuja, ja olen myös käytännössä aina hakeutunut töihin paikkoihin, joissa voin toteuttaa jotain intohimoani.

Kaupan alan töihin liittyen olen kuullut paljon aliarvostamista niin työntekijöiltä, kuin muiltakin. Ollaan vain kaupan kassa, vain sitä tai vain tätä. Minä olen ihan ylpeästi vaatekaupan myyjä, vaikka edelleen saa aika ajoin lukea kommentteja siitä miten kaupan alan pohjatason työt eivät vaadi kummoista koulutusta ja ovat huonosti palkattuja. Täytyy sanoa,

Lue koko postaus tästä